Всі релізи жовтня на Neformat.com.ua. Частина 2

Здається, вам сподобався наш експеримент, тому продовжуємо! Ми знову оглянули всі релізи місяця, які трапилися нам на очі, чи точніше дійшли до наших вух) Жовтень виявився не менш плідним, ніж вересень, тому ми знову розділили матеріал на дві частини. Вітайте другу!

Нагадуємо, що це не топ, та і суб'єктивної критики чекати не варто. Ми просто перерахували і коротко прокоментували всі релізи, про які ми писали минулого місяця. Охопити повністю сучасних українських виконавців ми не намагалися, та і нереально це, мабуть. А якщо і так, то хто би дочитав такий велетенський список до кінця?).

Релізи поділені сингли та кліпи. Альбоми, EP, демо, спліти та інше ви знайдете у першій частині цього матеріалу, яка вийшла вчора.  

Сингли

 

Львівський стонер гурт Somali Yacht Club анонсував вихід нового альбому за допомогою синглу. Лонгплей "The Sea" має з'явитися вже цього місяця. 

 

Український melodic death metal гурт Flying повернувся до активної діяльності після багатьох років мовчання. Подібне завжди радує) 

 

Гурт Обійми Дощу (progressive rock) повернувся до нас з великими новинами! Хлопці готують альбом і для початку представили новий сингл з нього. І не забувайте про інтерактивну візуалізацію, що супроводжує реліз.  

Cheshires (alternative rock) випустили новий сингл. Спершу він нам здався дещо несерйозним, але вокаліст гурту все розставив по поличках.

Київський гурт August J випустив новий сингл у стилі electronic-pop, який стане частиною EР. Реліз міні-альбому запланований на початок листопада.

Новий максі-сингл вийшов на українському лейблі Rookodill'a та ознаменував собою старт сольної кар'єри учасника хіп-хоп гурту Сальто Назад Сашка Деінде

Львівський гурт Incomer (alternative rock) презентував новий трек про невтілені надії і сіру буденність життя.

Київський колектив On The Wane (alternative rock) представив перший сингл з майбутнього альбому, який отримає назву "Schism". 

Ужгородський progressive rock/post metal проект Korzo анонсував вихід нового альбому за допомогою синглу. 

Вірші Жадана не набридають українським музикантам і вкотре з'являються у нових треках. Так, і одеський інді-фолк гурт Колір вирішив записати сингл про жаданівського диявола

Українці цілком можуть співпрацювати у мексиканцями. Доказом тому є новий сингл "Ritual Shamanic Ambient" проекту Salamanthra.  

 

Кліпи 

 

Гурт Latexfauna залив у мережу анонсований та презентований раніше кліп на трек "Lime". Відеоряд дійсно передає літню атмосферу самого треку. 

 

Чернівецька хіп-хоп виконавиця dobra представила свій дебютний кліп. Радимо також не лінуватися і оцінити ще й торішній дебютний альбом дівчини - "dobraтися".  

 

Київський гурт OY Sound System (етно, електроніка) показав відео на пісню зі свого дебютного альбому "Attention! Attention!". Вартий уваги не лише трек, але й відеоряд, знятий одним кадром за допомогою дрона. 

 

Це не кліп, але й пропускати подібне  геть неправильно! Ethereal Riffian зняли невеликий документальний фільм про свої релізи. А вони у них завжди зроблені вручну і дуже деталізовані. 

 

Дещо раніше проект Endless Melancholy разом із вокалісткою Яною Білик (BILYK) записали спільний трек. А згодом зняли і кліп на нього.

 

Рухаючись назустріч десятилітньому ювілею ска-панк проект Жадан і Собаки записав нове відео, присвячене проблематиці підліткового алкоголізму. Кліп веселий, але за ним стоїть не надто радісна історія. 

 

Певний гібрид електрогітари і безпровідної міді-клавіатури продемонстрував у новому відео Space-man.   

 

Перед великим європейським туром  рок-гурт Andrew Bear вирішив поділитися новим кліпом. 

 

Вінницький neocountry/folk гурт The Telegraph спеціально записав новий трек у форматі лайву, щоб зафіксувати його неповторне звучання.  За словами гурту, кожного разу воно дещо інше. 

 

Харківський melodic metalcore гурт Wasted Heroes представив новий кліп на пісню із майбутнього альбому

 

Український hardcore-гурт Face of Violence записав кілька відео з репетицій і готує нові релізи.

 

Гурт dakhabrakha (ethno, world-music) та Віктор Придувалов записали нове відео. І, до слова, це перший кліп гурту за останні п'ять років.

 

Несподівано "сімейний" кліп вийшов в панк-рок гурту Brutto

 

В день Самайну український дарк-фолк гурт Casa Ukrania представив нове похмуре відео на трек "The Path".

Neformat.com.ua ©