Жадан і Собаки випустили новий кліп

Рухаючись назустріч десятилітньому ювілею проект Жадан і Собаки записав відео"на вокально-хореографічну композицію "Бухло", присвячену проблемам боротьби з підлітковим алкоголізмом (ну, або проблемам відсутності боротьби з підлітковим алкоголізмом - як вам зручніше)".

"Бухло" ми написали минулої зими. Власне, історія пісні проста й, на жаль, доволі печальна: помер знайомий, помер від бухла, в доволі молодому віці. Ось йому цю пісню й присвячено. Всі ми ламані господньою любов'ю, всі ми нею й тримаємось. Тому бережіть одне одного й підтримуйте вітчизняного виробника", - прокоментували кліп музиканти. 

Зйомки проходили в київському "Докер пабі". А головного героя картини зобразив Олександр Болдирєв. Зйомкою кліпу займалися Олександр Швець та Інна Перервіна. 

Купити "Бухло" можна на сервісах Google music та iTunes.

Собаки в космосі  — музичний гурт із Харкова, що виник у 2000 році. Однак, найбільш відомими вони стали завдяки співпраці з харківським поетом Сергієм Жаданом. 2008 року Жадан і Собаки в космосівипустили спільний альбом "Спортивний клуб армії", до якого увійшли читання Жадана власних віршів під акомпанемент музикантів гурту. Згодом співпраця продовжилася у вигляді спільних виступів, нових альбомів ("Зброя пролетаріату" 2012, "Бийся за неї" 2014).

Вже під назвою "Жадан і Собаки" колектив випустив четвертий свій альбом "Пси"", почитати рецензію на який можна за цим посиланням. 

Жадан і Собаки у соцмережах: 

https://www.facebook.com/ZhadanDogs/
https://vk.com/zhadandogs
https://soundcloud.com/zhadansobaki/vybory
https://www.instagram.com/zhadanisobaki/
https://www.youtube.com/user/JhadanDogs