Гурт Incomer випустив новий сингл

Львівський гурт сьогодні презентував новий трек під назвою "Hectic Jelly".

Робота над піснею тривала близько півтора року. 

"Дуже складна по відчуттям композиція. Викликає велику кількість неоднозначних і складних емоцій, чесно вам скажу - легше бути в цій пісні, аніж бути її слухачем. Для мене це репрезентація буденності нашого життя, всіх наших невтілених надій, руху фізичного без руху духовного. Тяжко відпускати цей трек в люди, коротше кажучи. Було цікаво працювати над нею, поєднати наше "кінематографічне" звучання з деякими мейнстрімовими фішками, шукати натхнення серед музичних жанрів, в сторону яких раніше ми навіть і не дивились", - розповідає Олександр Мосесов, бас-гітарист колективу.  

У записі треку взяла участь також Дарія Туріна, яка побувала на декількох сесіях запису і збагатила своїм вокалом кульмінацію пісні.

 "Чесно, не пам'ятаю, як виникла назва, але слово "jelly" в основному виражало ідею треку, яку можна перефразувати як "пошуки підтримки при потопанні у собі". "Желе" в даному випадку це така психологічна субстанція, яка неминуче живе в кожному і топить в собі його прагнення до життя, більше чи менше, в кожного як. І в сюжеті пісні є так звана "персона-герой", покликана звільнити (або принаймні послабити) страждання головного героя. А слово "hectic" самотужки виринуло з контексту аби додати ще більшої нестійкості", - зауважує вокаліст проекту Гліб Кухарук

Над обкладинкою релізу працювала  Дарія Личко.

Купити трек можна на Google Play чи ж послухати на відео нижче. 

Incomer у соцмережах: 

https://soundcloud.com/incomerband
https://www.facebook.com/incomerband/
https://www.instagram.com/incomerband
https://twitter.com/incomerband