Гурт dakhabrakha випустив новий кліп

Український гурт представив слухачам новий кліп на трек "Монах".

"Так вийшло, що цієї осені нарешті перетнулися шляхи ДахиБрахи та режисера Віктора Придувалова. На початку вересня спільними зусиллями ми зробили кілька насичених знімальних сесій. В той короткий проміжок часу, що музиканти проводять в Україні, вдалося задокументувати композицію "Монах" у найрізноманітніших локаціях рідного Києва", - повідомляють музиканти.  

До слова, це - перший кліп гурту за останні п'ять років.

Нагадаємо, раніше гурт ДахаБраха написав музику для українського фільму про мавку. 

ДахаБраха – український квартет, що виконує українську народну музику із сучасним драйвом. Експериментуючи з українським фольклором, вони привнесли в свою музику ритми з навколишнього світу, створивши яскравий і унікальний образ.

До складу групи входять: Ніна Гаренецька, Ірина Коваленко, Олена Цибульська та Марко Галаневич. Інструментальний ряд “ДахаБрахи” – джамбе, дарбука, бас-барабан, віолончель, дитячі гармошки, австралійське діджеріду, акордеон, укулеле, кахон, губна гармошка, жалейка, флейта, клавіші

ДахаБраха - складова проекту Владислава Троїцького “Україна Містична”. У складі трупи театру "ДАХ" гурт виступив на багатьох театральних фестивалях, з концертами він з'являвся на Womad, WOMADelaide, WOMEX, Sziget, Fusion, GlobalFEST, Helsinki Festival, Med, Mundial, Oslo World Music Festival, Pohoda, Rudolstadt, Cinars, Dublin World Music Festival, Ethno Port, Сотворение Мира, Этномеханика та інших музичних фестивалях в усьому світі.

ДахаБраха у соцмережах:

Сайт: http://dakhabrakha.com.ua/
Facebook: https://www.facebook.com/DakhaBrakha
Youtube: https://www.youtube.com/user/dakhabrakha1
VK: https://vk.com/dakhabrakha
Soundcloud: https://soundcloud.com/dakhabrakha