Проєкт Leather Hatter випустив дебютне відео

Декілька днів тому електронний проєкт Leather Hatter випустив свою першу відеороботу на трек "Medication". Творцем проєкту та, поки що, єдиним його учасником є мультиінструменталіст Станіслав Машталір.

Робота над синглом та відео повністю дотримується канонів DIY — Станіслав власноруч робить все: від написання до зведення та мастерингу. 

"У цю музику вилилися мої переживання, пов’язані з коронавірусом, і в мене народилась ідея зняти кліп. Неоднозначний тріп-хоповий трек зі східними мотивами та хаотичні танці дівчини зі східними очима. Все, що відбувається у світі зараз, для мене дуже неоднозначне і воно мені вилилось у такий твір", - розповів у коментарі нашому виданню Станіслав Машталір.

У майбутньому автор не планує зупинятися тільки на тріп-хопі та хоче експериментувати з різними жанрами і мовами, але спершу має намір подивитися на фідбек щодо відео. 

"Плани на найближчий рік дуже залежать від того, як світ прийматиме мою творчість. Коли люди слухають мою музику, я відчуваю, що вона жива, й це мені дає енергію рухатися далі", - додає музикант. 

One-man band проєкт Leather Hatter заснував у лютому цього року Станіслав Машталір. Музикант родом зі Львова, але вже 10 років живе у Польщі Музично проєкт орієнтований на тріп-хоп, lo-fi та даунтемпо. Якщо ж справа дійде до живих виступів, Станіслав планує залучати живих музикантів. 

Leather Hatter у мережі: 

https://soundcloud.com/plate_productions
https://www.neformat.com.ua/
https://www.youtube.com/channel/UCa3JejRwSF6BXOdmorHLIlw