Shadazz презентували новий трек

Український indie, trip-hop гурт випустив нову композицію "LUllllaBY".

Накопичення треку музиканти робили власноруч. Частину зведення та мастерингу робив бас-гітарист гурту Максим Крапівєнцев, частково звукорежисер Максим Полухтович.

"Пісня про побутове насильство, насамперед емоційне. Написана з погляду людини в розпуці, людини, яка звикла до негідних умов життя та через це не наважується щось змінювати", — розповіла в коментарі нашому виданню фронтвумен колективу Софія Мінашкіна.

Над обкладинкою працювала Лєна Морячок та гітарист гурту Ед Орган.

"Фотографію зробила в музеї медуз Лєна, я вирізав звідти медузу та обробив на телефоні в глітч-артовому дусі. Остаточну версію знов-таки зробила Лєна, додавши рамку та напис, ми затвердили її напередодні релізу. До речі, обкладинка синглу є частиною обкладинки майбутнього EP", — коментує Ед.

У найближчому майбутньому Shadazz планують випустити перший українськомовний сингл "Ворскла", зіграти в Києві 14.08, презентувати однойменний мініальбом, екранізувати декілька треків та дати невеликий тур Україною.

Нагадуємо, раніше гурт представив відео на трек "Awaken" зняте Віктором Придуваловим. Також Shadazz фігурують у нашому матеріалі про гурти, що вимушені були покинути Кримський півострів.

Shadazz — український trip-hop/alternative rock гурт, який починав свою діяльність у Криму, однак із 2017 року функціонує в Києві. На його рахунку дебютний альбом "Angry & Sad" та співпраця з лейблом ІншаМузика.

Shadazz у мережі:

https://www.facebook.com/shadazzband
https://soundcloud.com/shadazzofficial