Gamardah Fungus презентували збірку на честь десятиріччя

Сьогодні дніпровський ambient/drone проєкт представив однойменну збірку з треками, які ніколи не виходили на фізичних носіях.

У реліз увійшло десять композицій, сім з яких були записані у період 2010–2020, деякі були заново перезведені та відмастерені самими музикантами. Збірка є своєрідним показником усього творчого шляху гурту, тому тут можна знайти широку палітру музики: від ембієнту та тріп-хопу до дроун-думу та драм-н-бейсу.

Треклист:

  1. Zen Garden (from Hetacombe Compliation, 2020)
  2. Human Or Not (from Metempsychosis Compliation, 2019)
  3. Fetus Crying (from Robustfellow Sampler, 2019)
  4. Clean Eyes Of My Childhood (from I Do Not Want This OST, 2019)
  5. Sea Salt w. Monocube (from Hidden Vibes Compliation vol. 6, 2014)
  6. Forester Blues (from Hidden Vibes Compliation vol.1 2011)
  7. Kyiv Undergroung (from IN/OUT Compliation, 2011)
  8. Burning Church Of Eternal Sorrow (Submatukana remix)
  9. Advocatus Diaboli (Submatukana remix)
  10. Opium (Submatukana remix)

 Над обкладинкою працював український ілюстратор Дмитро Хабаров.

"Нам хотілося зробити для обкладинки щось містичне та пов’язане зі стародавніми традиціями, ще до часів хрещення Київської Русі, адже деякі треки на цій збірці теж були записані в перші дні існування нашого гурту і відповідають більш містичному настрою, який характерний певним періодам нашої творчості. Крім того, на обкладинці зафіксовані три персонажі язичницької міфології. Тут можна, звичайно, провести неочікувану аналогію з трьома музикантами, які працювали над треками на цій збірці — нас із Сергієм і Юрія Купріянова з гурту Submatukana, автора трьох драм-н-бейс реміксів", — розповів у коментарі нашому виданню Ігор Ялівець, учасник гурту.

У найближчому майбутньому музиканти планують випустити новий повноформатний альбом, який, за їхніми словами, вже повністю готовий, але випуск якого затримується через те, що завод, який мав друкувати альбом, уже тричі закривали на карантин.

Нагадуємо, 19 листопада 2019 Gamardah Fungus випустили останній, на сьогодні, LP "Natural Storm", прочитати рецензію на котрий ви можете тут.

Також, за десятиріччя існування гурту, на сайті назбиралася велика кількість матеріалу присвячена гурту та де фігурують його музиканти:

- Рецензії:

- Статті:

Gamardah Fungus — дніпровський кросжанровий проєкт сформований саунд-дизайнером Ігорем Ялівцем та гітаристом Сергієм Ягодою у 2009 році. На сьогодні гурт має чимало релізів, відеокліпи та значний список творчих колаборацій із різними музикантами, режисерами, художниками, письменниками тощо.

Gamardah Fungus у мережі:

https://gamardahfungus.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/GamardahFungus
https://soundcloud.com/gamardahfungus