Endless Melancholy випустив новий міні-альбом

Київський ембієнт проєкт за підтримки американського лейблу Past Inside the Present видав невеликий двотрековий міні-альбом "Moments We Spent Together | Marigold Fields". 

"Past Inside The Present - достатньо молодий лейбл зі США (створений менш як рік тому), з яким ми майже від початку їхньої роботи вийшли на контакт і домовилися про співпрацю. Вони вже встигли дуже продуктивно попрацювати, видавши багато достатньо відомих у жанрі виконавців, зокрема на вінілі. У контексті нашої з ними співпраці — поки що маємо тільки ось цей двотрековий ЕР, який взагалі є частиною серії із подібних релізів від різних виконавців. Одна з композицій, а саме "Marigold Fields" має увійти до збірки різних виконавців, що вийде на вінілі десь на початку 2020 року. Також, у нас із лейблом є попередня домовленість щодо виходу мого повноформатного альбому у 2020 році, але про це ще зарано говорити", - розповідає творець проєкту Олексій Сакевич.

За його словами, нові треки були записані за допомогою цифрових інструментів із подальшим записом на магнітну плівку.

"Враховуючи специфіку жанру та відсутність тексту у піснях, я завжди намагаюся закладати певні сенси у назви композицій задля створення потрібного емоційного забарвлення у слухача. Ці два треки — не виняток: спочатку була створена музика, а назви композиціям давалися відповідно до моїх певних асоціацій. Утім, це нормально, якщо в інших людей вони будуть іншими, адже сприйняття залежить від слухача", - додає Олексій.

До слова, трохи раніше музикант також зібрав докупи усі випущені раніше чернетки, демки, треки з компіляцій і під назвою "All Outtakes" вони доступні на стримінгових платформах. 

Endless Melancholy - це проєкт киянина Олексія Сакевича, який створив його у листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проєкт встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи Endless Melancholy випускались на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes і AZH Music Label.

Почитати рецензію на Endless Melancholy – The Vacation (2017) від Nico ви можете за цим посиланням. 

Endless Melancholy у соцмережах:

Bandcamp: https://endlessmelancholy.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/emelancholy
FB: https://www.facebook.com/emelancholy
Twitter: https://twitter.com/emelancholy
Youtube: https://www.youtube.com/user/endmelancholy