Cluster Lizard випустили новий альбом після трирічної студійної перерви

Український електронний проєкт презентував новий повноформатний альбом "Star Corsair".

Перерва між двома альбомами проєкту — три роки. За цей час дует паралельно із роботою над новим матеріалом відав сім релізів на лейблі Kvitnu, закрив Kvitnu, музиканти переїхали до нової країни та заснували новий лейбл Prostir. Над усіма процесами дует Дмитра Федоренка та Катерини Заволоки працює самостійно.

"Альбом є саундтреком до романів Олеся Бердника “Зоряний Корсар” та “Камертон Дажбога".

Неймовірна концентрація потужних ідей, витончено викладених на багаторівневих спіралях змодельованого майбуття із міфотворчим минулим, у проєкціях яскравих вибухів та деградацій суспільств та цивілізацій, у безумовній можливості неможливих революцій та вічній глибинній боротьбі із системами, у вогні та вибухах визволення, запаленого вільнодумцями", — розповіли в коментарі нашому виданню музиканти.

Над обкладинкою дует також працював самостійно. Альбом буде видано у двох форматах — на вінілі та CD.

Нагадуємо, раніше ми писали про попередній LP дуету — "Prophecy", також, за посиланням, ви можете ознайомитися із рецензією на цей альбом.

Cluster Lizard — український experimental/industrial/ambient проєкт музикантів Дмитра Федоренка та Катерини Заволоки, створений у 2016 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми та один ремікс. Власну музику артисти описують так: "Cluster Lizard це експериментальний космічний футуризм, зведений із радикальним езотеричним кіберпанком, вібрації наукового містицизму майбутнього та гімни останніх цифрових релігій, музика колапсу епох та цивілізацій та пісні новітніх рас та зоряних сутностей".

Cluster Lizard у мережі:

https://twitter.com/cluster_lizard
https://www.instagram.com/cluster_lizard
https://www.facebook.com/cluster.lizard
https://clusterlizard.bandcamp.com

Матеріал для обкладинки наданий музикантами