Kadaitcha видали нуарове шумне оповідання

Електронний проєкт Kadaitcha нещодавно випустив двотрековий ЕР "fracture" на німецькому лейблі ant-zen. Мініальбом також доступний на лімітованому вінілі.

"fracture" – невеликий альбом, формат якого, за словами музикантів, практично зумовлений технологією виготовлення таких платівок.

"Це нуарове шумне оповідання екзистенційного героя, це крок у ніч, у невідоме, після тривалої психологічної напруги. Йдеться тут про чистоту пориву, про щиру ненависть. Ти не можеш зносити це вічно, тебе це змінює й примушує повернутися до того, про що ти волів би забути. Коли ніч стає непроникною і ти усвідомлюєш, чого ти насправді хочеш", – розповів один з учасників гурту, Юрій Самсон, Неформату.

Зазвичай музиканти роблять накопичення та мастеринг матеріалу в домашніх студіях, але цього разу за послугами мастерингу вони звернулися до Едварда Сола, оскільки він вже мав справи з вініловими виданнями.

"Роботи для обкладинки ми взяли із серії "Apeiron" Максима Дондюка, з плівок, які він знайшов у зоні відчуження в Чорнобилі", – розповіли музиканти.

Нині Kadaitcha продовжують роботу над майбутнім повноформатним альбомом, де вони осмислять близькі до цього ЕР теми й у якому "передбачаються неочікувані рішення".

Kadaitcha – проєкт музикантів Юрія Самсона та Андрія Кожухара, у якому вони поєднують індастріал, нойз, дрон та дарк-ембієнт. "Corpus Caeli" – дебютний повноформатний реліз новокаховчан, який вийшов у 2016 році. Далі був випущений другий альбом "Urban Somnambulistics" (2017). Детальніше про гурт можна дознатися зі статті "Відзвуки Каховської ГЕС".

Kadaitcha у мережі:

https://www.facebook.com/kadaitchamusic

Фото обкладинки – надали музиканти