58918012 видав емоційну палітру на новому альбомі

Нещодавно ембієнт-проєкт 58918012 видав повноформатний альбом "Different Colors", написаний у розміреному темпі задовго до початку війни.

"Його настрій, можливо, не зовсім резонує з теперішнім часом, проте, він несе в собі спокій і пастельну атмосферу, яких зараз так бракує. Напевне, все відбувається тоді, коли воно повинно відбуватись. Маю надію, що комусь це принесе частинку умиротворення", – ділиться єдиний учасник проєкту Юрій Попов із Неформатом.

На цьому альбомі Юрій, як це притаманно його творчості, зосереджується на власних емоціях та будує музику саме навколо них.

"Мені завжди була цікавою тема синестезії і те, як свідомість/підсвідомість можуть інтерпретувати звуки. Кожен трек з альбому – моє відчуття певного кольору. Його настрій і те, як він резонує зі мною."

Під малозрозумілими, на перший погляд, цифрами в назвах треків якраз ховається відповідний тон кольору, а на обкладинці альбому зображені ті кольори, що зрезонували із виконавцем в певний момент. Картину з обкладинки виконала ілюстраторка Людмила Кугук, подруга виконавця.

Нещодавно 58918012 видав новий мініальбом "micromind" й, маємо надію, продовжуватиме експериментувати зі звуком попри все.

58918012 – електронний проєкт музиканта Юрія Попова, який також грає на гітарі у постметал / прогресів метал гурті NUG та пише lo-fi hip-hop музику й просто біти в проєкті noteaf. У сольній формації виконавець досліджує власні відчуття та емоційні стани й видає на основі них музику з 2020 року.

58918012 в мережі:

https://www.instagram.com/erringmind/

Фото обкладинки – надав виконавець