Emigrant випустив ЕР-саундтрек для мандрівок

Харківський електронний/ambient музикант презентував новий мініальбом "Chapters".

 

Записував альбом музикант у Києві та Харкові, хоча основна частина музики була створена в Ісландії. Також на ЕР можна почути співачку Akine та дует Wavewalkrs.

"Chapters" — це меланхолійна музика на стику жанрів, яка більше підходить, як саундтрек для мандрівки або роздумів про життя. Це нішева й самодостатня музика, яка працює сама по собі та не звертає увагу на тренди та кон’юнктуру. Emigrant створює настрій та атмосферу, а слухачеві вже самому вирішувати — що саме говорить ця музика. Цим Chapters відрізняється від більшості альбомів, які "розжовують" аудиторії, що саме і як вони мають відчувати", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Богдан Чешик.

Обкладинку для альбому створив український фотограф Саша Маслов.

Emigrant — харківський сольний проєкт Богдана Чешика, заснований у 2020 році. Останні 10 років він був частиною місцевої інді-сцени. Дискографія нараховує два сингли та один ЕР. Паралельно музикант є частиною построк гурту The Dolph Lundgren та співпрацює з Akine як бас-гітарист. Серед улюблених артистів вказує Ólafur Arnalds, Mogwai та Nick Cave and The Bad Seeds.

Emigrant у мережі:

https://www.instagram.com/emgrnt/
https://ditto.fm/chapters-emigrant_4f519f11e7

Фото для обкладинки надав засновник проєкту