Andrii Kunin відтворив почуте в новому альбомі

Минулого тижня ембієнт-виконавець Andrii Kunin видав свій новий альбом "Peretyn".

Реліз вийшов на київському жанровому лейблі Mystictrax.

Музикант приступив до створення цього альбому ще березні, після повернення з київської області до Києва.

"Звуки війни тоді вражали своїм жахом та потужністю. Вибухи та постріли були іноді гучні, часто далекі, наче з ревербом. Здавалося, що діапазон частот, який я чую, став ширшим. Тобто я почав чути більше шумів та гудіння навколо, навіть від звичайних речей, i захотів якось відтворити це з емоційним забарвленням. Так з’явилися перші треки", – ділиться Andrii Kunin із Неформатом.

В арсеналі артиста були Ableton Live, кілька hardware-синтезаторів та його "польові" записи. Але не над усіма композиціями Andrii Kunin працював самостійно – однойменний трек для альбому він писав за участі нейромережі.

"Я дав їй [нейромережі] "продовжити" інші фрагменти альбому, а отримані результати з'єднав у нову композицію, доповнив це синтом. Несподівано "Peretyn" став для мене означати не лише тему війни, а й початок перетину моїх ідей та машинного навчання".

В той самий відрізок часу, у березні, виконавець об’єднався із Oleksii Utochkin й вони разом створили аудіовізуальні роботи для організації Carbon, яка проводить покази українського мистецтва в Європі. Одна з цих робіт – кліп до композиції "Unbroken". Друга ж стала натхненням для нойз-треку "Tryvoga".

Andrii Kunin – електронний виконавець та саунд-продюсер із Києва. Артист пише музику для сольного проєкту під власним іменем, а також є учасником електроакустичного проєкту Tunelilisu.

Andrii Kunin в мережі:

https://facebook.com/andriikunin
https://www.instagram.com/andrii_kunin/

Фото обкладинки – надав виконавець