Лейбл Kvitnu припинив існування

Українсько-ніймецький електронний лейбл закривається.

Про новину стало відомо з офіційної сторінки лейблу на фейсбуці:

"Наш дивовижний світ розвивається змінюється надзвичайно швидко та інтенсивно, як і ми — органічна частина цього. Чи буде кращий час для цього, ніж зараз, під час великої смути, в якій ми живемо?

Ми відчуваємо, що разом із багатьма іншими чудовими змінами формуються нові відносини між виконавцем та слухачем. Роль лейблу, як посередника між слухачем і продюсером, різко змінюється, даючи життя чомусь новому.

Після майже 14 років нашої роботи та понад 70 релізів у нашому каталозі, ми вважаємо, що Kvitnu написав власну й дуже особливу сторінку в історії експериментальної музики. Ми виросли разом із нашими артистами, з якими створили та сформували унікальний звук лейблу. Наша велика та віддана міжнародна публіка, яка підтримувала нас упродовж багатьох років, — найкращий показник того, що ми зробили щось дійсно хороше й чесне, від щирого серця. Але одного дня все добігає кінця, гарні проєкти також.

Наше майбутнє дуже непередбачуване, і ми стрибаємо в цю нову хвилю з великою кількістю нових сподівань, планів та ідей!".

Останнім релізом лейблу став спільний альбом "Silence" двох його підписантів — Kotra та Zavoloka.

Про Kvitnu ми згадували в матеріалі про українські андеграундні лейбли. Також ми писали про останні релізи Kotra — LP "Namir" та Zavoloka — ЕР "Sobor".

Kvitnu — український/німецький електронний лейбл, який заснував у 2006 році Дмитро Федоренко. Діяльність лейблу спрямована на розповсюдження та популяризацію музики в жанрах industrial, IDM, noise та dark ambient. За час існування лейбл встиг видати приблизно 70 релізів.

Kvitnu у мережі:

https://kvitnu.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/kvitnu
https://twitter.com/kvitnu