Zavoloka випустила новий альбом

Київська композиторка та дизайнерка завершила серію релізів, присвячених чотирьом основним природним стихіям, випустивши альбом "Promeni". 

"Promeni" - це четвертий і останній реліз у серії альбомів Zavoloka, які розповідають про очищення чотирма елементами (стихіями)  Всесвіту, Перші три релізи називалися "Viter" (2007), "Vedana" (вода, 2011) та "Syngonia" (земля, 2017). Як можна здогадатися, альбом "Promeni" присвячений стихії вогню. 

"Вогонь - не тільки  класичний елемент Всесвіту з часів античної філософії та науки, що асоціюється з якостями енергії та пристрасті, але також  аудіовізуальна мапа та історія метафізичних перетворень і натхнення. 

Нехай згорить дотла минуле і почне палати майбутнє прямо зараз, - йдеться в описі релізу. 

Вийшов альбом, як і багато попередніх робіт Zavoloka на лейблі KVITNU, де його можна придбати у цифровій версії чи у форматі дисків. 

Авторкою музики та оформлення релізу є сама Zavoloka

Zavoloka (Катерина Заволока) - композиторка експериментальної електронної музики, саунд артистка та дизайнерка з Києва. Заволока постійно залучена до роботи в різноманітних крос-жанрових проектах, а також співпрацює із такими також відповідає за візуальну складову лейблу KVITNU, на якому виходять усі її останні роботи.

Zavoloka у соцмережах:

http://www.zavoloka.com/
https://www.facebook.com/Zavoloka.Official/
https://twitter.com/zavoloka_kvitnu