Zavoloka презентувала новий альбом

Київська електронна виконавиця презентувала сьомий повноформатний альбом "Ornament".

За словами засновниці проєкту Катерини Заволоки, ідея альбому виникла у 2019 році, але запис відбувався доволі швидко. Мастеринг альбому робив Noel Summerville (Flying Lotus).

"Концепція така: орнамент — це інформаційний носій та елемент кодування для унікального та складного алгоритму, який модулює стан, простір, намір та шлях. Техніка вишивки — усвідомлений ритуал кодування, де намір формується як зовнішніми формами, так і внутрішніми структурами символів орнаменту. Вишита структура — геометрична та звукова — дотримуються однакових принципів гармонії сакрального процесу криптографії серця і є сукупністю енергій, що генерують гармонійний шлях", — розповіла в коментарі нашому виданню Катерина.

Над обкладинкою авторка працювала самостійно.

"Я намалювала понад сто орнаментів і вибрала для обкладинки декілька, бо дизайн мав підкреслювати контрастність альбому, швидку та повільну енергію, високі частоти та низькі пульсації, але де баланс є основою", — коментує музикантка.

У найближчому майбутньому Катерина разом із Дмитром Федоренком планує завершити роботу над новим релізом проєкту Cluster Lizard.

Нагадуємо, нещодавно лейбл KVITNU, резиденткою якого була Катерина, припинив існування. За посиланням ви можете докладніше дізнатися про попередній ЕР "Sobor" (2019) та ознайомитися із рецензію на LP "Promeni" (2018). Також Zavoloka є частиною нашого проєкту присвяченого 20 українським дівочим проєктам.

Zavoloka — київська електронна експериментаторка, композиторка, саунд-артистка та дизайнерка із понад п’ятнадцятирічним досвідом, резидентка лейблів KVITNU та PROSTIR. Дискографія нараховує сім сольних релізів та чимало колаборацій.

Zavoloka у мережі:

https://zavoloka.bandcamp.com/album/ornament
https://zavoloka.com
https://www.instagram.com/zavoloka.kvitnu/
https://www.facebook.com/Zavoloka.Official