77PID’YIZD заглиблюються у внутрішній світ на новому EP

Броварський постпанк гурт представляє новий мініальбом "Не Назавжди", що є частиною історії "Міста Щасливих Людей". 

У мініальбомі музиканти показали внутрішній світ свого ліричного героя, його переживання, надії та загалом його відчуття до життя.

"Історія, де слова розмовляють зі сльозами, а музика обіймає серце. Де зламані мости і розділені шляхи двох душ, які все одно ще раз зіткнутся. Де слова пронизують душу, а мелодія зводить у лабіринти світла і темряви, де хитка межа між реальністю та фантазією стирається. Альбом оповідь про руйнування і воскресіння, про спроби з'єднати обривки пам'яті та втекти від хаосу", - йдеться в описі релізу.

Слухайте мініальбом також на стримінгах

Музиканти записали "Не Назавжди" у квартирі в Броварах, працювали над ним два місяці. Робота почалася з однойменної демки, але та згодом обросла додатковими треками. 

Обкладинку для мініальбому намалювала художниця Анастасія Усач.

"На обкладинці можна помітити три вікна, в яких горить світло, що символізує кожний трек альбому. Найнижче вікно — це пісня "Різні Дороги", середнє — "Втома" і найвище — це "Не Назавжди", - пояснили музиканти у коментарі Неформату. 

Наразі вони працюють над останньою частиною циклу "Міста Щасливих Людей", котра завершить цю сагу. Альбом вже на етапі зведення та мастерингу, а робота над ним затяглася на цілий рік через війну. Однак вийти він має вже на початку осені.

Гурт 77PID’YIZD виник у 2020 році. Наразі у складі троє людей, а саме Максим Пильтяй (вокал/гітара/сінт), Павло Кононенко (бас-гітара/драм-машина/сінт) та Анатолій Сорокін (гітара). Останній, однак, бере участь лише в живих виступах гурту. Серед музичних інфлюенсів музиканти вказують Modele Martial, She Past Away, The Cure та творчість Романа Сидорова. 

Усі релізи 77PID’YIZD, хоч і видані в різному порядку, але повʼязані однією концепцією "Міста Щасливих Людей". Такою є назва дебютного повноформатника гурту, який вийшов оригінально ще у 2020 році, але цьогоріч отримав українськомовний римейк. Окрім нього у дискографії колективу три ЕР (рецензія на EP "Навіщо?" тут), а також кілька синглів, при чому два з них — "Не Відпускай" та "Втеча" — увійдуть до майбутнього альбому 

Мініальбом "Любовні Касети" гурт випустив, відповідно, на касетах. 

77PID’YIZD у мережі:

https://linktr.ee/77pid.yizd

Фото Ольги Глоби