SadSvit видав новий альбом

Сьогодні постпанк виконавець SadSvit видав свій новий альбом "Неонова Мрія". Ця робота фіксує зміну поглядів та смаків виконавця.

Левову частку матеріалу для цього альбому Богдан, засновник проєкту, записав ще минулого року. Так, наприклад, композиція "Пам’ятай свій дім", яка виходила синглом раніше, була готова ще у червні 2022 року.

"В цьому альбомі я хотів досягнути нових можливостей. Це своєрідне відображення зміни моїх смаків та поглядів. Це експеримент не тільки зі звучанням, а й зі сприйняттям аудиторії. Та і в кінець, це є викликом для мене – відкриття нових горизонтів", – розповідає Богдан Неформату.

За його словами, всі пісні на цьому альбомі об’єднує космічне звучання. Тематика ж, якої вони торкаються, є досить широкою, і кожна пісня ця окрема історія.

Слухайте реліз на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Apple Music.

Обкладинку альбому виконали двоє людей – кожен зі своїми поглядами.

"Обкладинка зображує людей, які воз’єднадись з усім єством і, відповідно, відчули повну волю, свободу. На задньому фоні є літачок, який уособлює у собі певну мету, ціль, мрію. Це позитивний знак. Інше значення цього літачка: пряма відсилка на наш літак "Мрія". Він символізує надію та світле майбутнє, назва альбому пішла саме від цього тлумачення".

SadSvit – постпанк-проєкт івано-франківського музиканта Богдана, який створює всю музику самостійно вдома. Він почав свій творчий шлях у 14 років з написання клауд-реп бітів, проте перейшов до жанру інді / постпанку. Наразі SadSvit випустив вже 2 альбоми: "Суматоха" та "Cassette".

SadSvit в мережі:

https://www.instagram.com/sadsvit/

Фото обкладинки – Instagram виконавця