SUDNO видає зимовий сингл

Нещодавно постпанк-проєкт SUDNO оприлюднив свій новий сингл "Птахи".

Нова композиція увібрала в себе те, чим стала ця зима для Артема, засновника та єдиного учасника формації SUDNO.

"Сингл "Птахи" – це квінтесенція моїх зимових емоцій. Для мене зима це завжди щось чисте та нове, тому це апріорі гарний настрій. Але не у цьому році. Саме на цьому дисонансі й народилися текст та музика", – розповідає Артем Неформату.

Цю композицію, як і всі інші, Артем написав повністю самостійно – спочатку був написаний текст, потім – аранжування, а після того виконавець наклав вокал та виконав увесь інший постпродакшн.

Слухайте реліз на стримінгах: Spotify, Apple Music, Deezer

Сам проєкт почав своє існування у 2021 році, але вже у 2022 році став на паузу.

"До середини 2022 року, через початок повномасштабного вторгнення, я майже проєктом не займався. Думав, що вже й не відновлю діяльність. Проте у липні 2022-го все ж таки вирішив випустити пісню, яка була написана ще до 24 лютого і лежала в чернетках, через те, що мені не подобалось, як у ній звучить гітара".

Йдеться про пісню "Полон", із якої, можна сказати, почався перезапуск діяльності SUDNO та після випуску якої проєкт набув нову аудиторію.

"З початку повномасшабного вторгнення було багато емоцій, зараз вони перекипіли у думки, а думки викристалізувалися у слова, тому мені є що сказати та чим поділитися зі слухачем. Дуже круто, що тепер є можливість бути ще й почутим".

SUDNO – сольний постпанк проєкт, який заснував виконавець Артем у 2021 році, в Києві. Наразі в дискографії проєкту 11 композицій окремими синглами – саме в такому форматі SUDNO видає музику з самого початку.

SUDNO в мережі:

https://www.instagram.com/sudno.mp3/