Вадим Олійников проведе лекцію про основи домашнього звукозапису

9 вересня о 19:00 відбудеться онлайн-лекція від Неформату про хоумрекордінг. 

Лекція допоможе учасникам максимально плавно в'їхати у це заняття, розкривши основи: які базові знання потрібно мати, які програми встановити і яку техніку купити, щоб освоїти домашній звукозапис. Розповідатиме Вадим Олійников, який все це діло випробував на власних проєктах Орфос, Климентово Поле і Dahau Holidays.

Лекція буде корисна людям:

  • які відкрили Youtube та офігіли, бо не знають, з чого почати - Вадим розкаже все головне за півтори години, а окремі деталі буде легше дослідити згодом
  • які цінують живе спілкування - Вадим відповість на всі питання у кінці лекції
  • які живуть в Україні - у нас лише актуальні поради, що дозволять зекономити тут і зараз
  • які хочуть простих рішень - Вадим назве кілька варіантів сетапу (від дешевого до дорогого), який знадобиться для старту творчості
  • які готові вчитися новому та розвиватися

Лекція розрахована на новачків у сфері хоумрекордінгу, які мають базове поняття про роботу комп'ютера та аудіотехніки, а ще для тих, хто готовий все це освоїти з нуля (але їм буде трохи важче). Учасники отримають презентацію, набір базових термінів і корисних посилань по темі, запис лекції.

Про деякі аспекти домашнього звукозапису та чому його обирають українські музиканти, ми писали у цій статті. Серед тих, хто надає перевагу такому методу створення та запису музики - одеський дарк-фолк гурт Casa Ukrania чи, наприклад, електронна експериментаторка Катерина Гривул та ще купа героїв наших новин.

Вартість лекції - 300 гривень, тривалість - 2 години. Формат - онлайн, Zoom.

Лінк на реєстрацію - https://bit.ly/3sstGZy