Neformat підтримує Kazka Family Fest

21 серпня в Києві у приміщенні артпростору Otel’ відбудеться pre-party до харківського фестивалю Kazka Family Fest.

"Близькі за духом люди так чи інакше об'єднуються у ком’юніті, або "сім'ї". У Харкові, під кінець літа, така ініціатива виллється у масштабний Казка Family Fest, де гратимуть одні із найвідоміших представників сучасної гітарної сцени України.

Ми ж, Neformat Family, у свою чергу, хочемо підтримати це дійство та робимо показове "пре-паті", де дух двох сімей об'єднається".

Лайнап пре-паті об'єднає:

  • київський гурт Milktuth, який нещодавно випустив перший мініальбом "Easy". Ми докладно пояснювали, чому його варто почути, у рецензії, до того ж на нашому пре-паті гурт вперше зіграє цей реліз наживо! 

  • харків'яни КАТ у столиці не виступали з 2019-го! Чудова нагода пригадати, як звучить їхній останній на цей момент альбом "Это Случится с Тобой" і не тільки, бо музиканти обіцяють зіграти щось новеньке!

  • інші кияни Vovk уже готують до казкових концертів мерч, зокрема й такий, що відсилає до найтемніших сторінок історії України. Поважаємо за позицію і гарну музику. 

  • останні виступи столичних сладжерів Kasu Weri зривалися через Ковід, але у нас точно вийде, адже музикантам лишилося протриматися всього кілька днів. Чому Kasu Weri класні й на них таки варто потрапити, ми пояснюємо тут.

Квитки доступні за посиланням. Ціна - 150 гривень для власників квитків на основний Казка Family Fest і 250 гривень для решти відвідувачів. 

Більше про Казка Family Fest можна дізнатися з нашої статті

Лінк на зустріч:

https://www.facebook.com/events/152698743612911 

Матеріал для обкладинки наданий організаторами заходу