Неформат спільно з клубом Otel`розпочинає серію лекцій про музику

Першою темою Лекторію стане написання пресрелізів і комунікація з музичними медіа. 

Протягом років роботи редакція Неформату накопичила певний багаж знань, і зараз ми вирішили, що прийшов час ними ділитись. Тож радо презентуємо спільний зі столичним клубом Otel` Лекторій, у межах якого ми розповімо про різні музичні процеси, поділимося досвідом співпраці медіа з музикантами та наживо поспілкуємося про українську андеграундну музику з відвідувачами.

Перша зустріч цього Лекторію відбудеться 30 травня о 19.00. Вона буде корисна саме музикантам і їхнім менеджерам, особливо початківцям. Наша комунікаційниця та грант-менеджерка Ксенія Янус розкаже, як розпочати діалог із медіа й потрапити на їхні сторінки. На лекції ви дізнаєтесь, як працюють вітчизняні музичні медіа, як писати ефективні пресрелізи, проаналізуєте типові помилки дописувачів і, звичайно, зможете поставити питання.

"Пресреліз часто є першим контактом музиканта і медіа, а його якість та інформативність впливають на рішення редакції, чи написати про цю музику. Минулого року ми обробили понад тисячу пресрелізів і написали близько 350 новин про нову українську музику. На цій лекції я розповім, чому гуртам варто витрачати час на написання якісних пресрелізів і як будувати комунікацію з медіа ефективно", – коментує Ксенія.

Усі учасники також отримають корисну презентацію. Запланована тривалість лекцій – півтори години.

Вхід на лекцію безкоштовний за попередньою реєстрацією. Підтримати роботу редакції Неформату можна донатом на заході.