Дебютний ЕР Бакі Г’юберта про нестримні зміни

Український хіп-хоп виконавець презентував дебютний мініальбом "Розради Калі".

 

Деякі напрацювання автор зробив ще у 2019 році. Загалом робота над релізом тривала упродовж семи місяців на студії 4K4 Music під керівництвом Максі Кренка. Також деякі біти до альбому створили Паша 9.2, Куля (Тулим) та Sirius-One.

"Калі уособлює час, зміни та нищення, відповідно ці процеси є її розрадами. В історіях на релізі це розкрито з двох ракурсів. Ліричного героя непокоїть стан речей у навколишньому світі, він відчуває, що чинний лад необхідно руйнувати — це погляд назовні.

Але, поглянувши всередину, ліричний герой розуміє, що він не може дати раду глобальним загрозам, доки спершу не переможе своїх внутрішніх демонів. Про прагнення опанувати стихію змін і нищення, а не страждати від неї, і буде цей мініальбом", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Бакі Г’юберт.

Над обкладинкою працював художник Микола Самбірський.

"На обкладинці візуалізований апогей опанування енергії Калі, яка нищить окупантів у Донецьку й заходить туди з українськими змістами. Крім обкладинки, він ще намалював ілюстрації для кожної композиції. Ці ілюстрації вийдуть стікерпаком, який я виготовив у підтримку мініальбому", — коментує музикант.

Нагадуємо, у березні 2021 року Бакі презентував однойменну демку з цього альбому.

Бакі Г’юберт — сольний хіп-хоп проєкт, створений наприкінці 2020 року. Дискографія нараховує один мініальбом. За словами музиканта, на його творчість вплинули вітчизняні лірикоцентричні артисти як-от Денні Дельта, Ціна Ритму та Тартак.

Бакі Г’юберт у мережі:

https://www.instagram.com/buckeyhubert/
https://soundcloud.com/buckey_hubert
https://kali-ep.link/

Фото обкладинки — Oleg Shmigel