STEIIIN та drimandr записали спільний трек

Нещодавно хіп-хоп виконавці STEIIIN та drimandr об’єднали зусилля й видали сингл "Нема Ідей".

Все почалося із того, що артисту STEIIIN завжди хотілося зробити запис із тими, чию музику він має в своєму плейлисті, тож він розсилав свої демо різним виконавцям.

"Спочатку ми затвердили з Sad Novelist спільний трек "Полотно", а потім – з Дрімандром "Нема ідей". З останнім, насправді, я жодного разу не бачився і особисто не знайомий. Весь коворкінг відбувався в "телеграмному" режимі", – ділиться STEIIIN із Неформатом.

В результаті новоспечений дует видав пісню про ментальну втому, вичерпання творчих та життєвих ідей та про "своєрідний пошук себе".

Обкладинку для синглу виконав артист @stlth_uni, із яким STEIIIN теж особисто не знайомий та працював за посередництва спільного знайомого.

"Він прослухав сніппет, виконав декілька скетчів, серед яких ми обирали з Дрімандром. Ми зупинились на цьому варіанті, оскільки ідея саме цього скетчу максимально передала внутрішні переживання ліричних героїв. Весь задум обкладинки – виключно художника."

Восени, за словами самого STEIIIN, варто очікувати його новий ЕР, який поки що має пілотну назву "Безсоння". Мініальбом має бути в новому для виконавця жанрі, тож stay tuned!

STEIIIN – хіп-хоп/реп виконавець із Івано-Франківська, який пише музику з 2018 року. Перші його треки, доступні в мережі, вийшли вже у 2021.

STEIIIN в мережі:

https://www.instagram.com/steiiin_/

Фото обкладинки – Instagram виконавця