#KYIVMISTAh видали альбом про Київ та його музику

Днями кросжанровий проєкт #KYIVMISTAh презентував свій дебютний альбом "40:20", яким музиканти цілеспрямовано примножують кількість українськомовного продукту.

"Ми доводимо, що національний продукт існує та розвивається. Вважаємо, що альбом вийшов не лише красивим з точки зору музики, але й інтелектуально насиченим. Нас надихало і надихає усе те, що ми бачимо і чуємо навколо себе у сучасному Києві", – поділився Анатолій Вексклярський із Неформатом.

Перші пісні для цього альбому народилися у 2015-му році. Потім музиканти збирали, зводили й "мастерили" матеріал у різних містах та студіях – мастеринг, наприклад, відбувався у Німеччині.

 

Обкладинку для альбому створив один із учасників колективу – dj Boochaman.

"Назва альбому походить від часу звучання альбому – 40 хвилин 20 секунд. Одразу за презентацією альбому ми презентуємо першу пісню з наступного альбому. Її вже записано, це буде колаборація з Андрієм Антоненко Riffmaster."

В планах гурту викладати нові пісні впродовж цього року й видати наступний альбом – 8 пісень із нього вже написані. А вже 24 лютого на ВДНГ відбудеться концерт-презентація альбому "40:20".

#KYIVMISTAh – проєкт, який заснували восьмеро досвідчених музикантів та діджеїв з Києва у 2015 році. Музика формації будується на синтезі багатьох жанрів одночасно. Наразі в дискографії #KYIVMISTAh один повноформатний альбом – "40:20".

#KYIVMISTAh в мережі:

facebook.com

Фото обкладинки – надали виконавці