Oppi Mpanda та DJ Shon осмислили українську музику на новому альбомі

Наприкінці січня на львівському лейблі Kickit Records вийшов сумісний альбом реп-виконавців Oppi Mpanda та DJ Shon під назвою "Шабля". 

На альбомі також є фіти з колегами за жанром Немо 322, Денні Дельта та Polamav.

"Шабля" – свого роду данина культурі, яка нас оточує. Це не пошук етнокоду, а чітке і виважене, осмислене бачення української музики! Весь альбом зроблений виключно з української музики різного часу, від джазу українця Ігоря Хмари й до Гуцулки Ксені", – розповів Неформату Максим (АКА Oppi Mpanda).

Для останнього цей альбом – перший повноформатник у дискографії, а також знамення його повернення до "реп-гри".

Над музикою цього релізу працював DJ Shon, а опис до нього написав Денні Дельта:

"Музло, яке не збирається тобі сподобатися і застрибнути в черговий хайп-трейн, а вибудовує власну реальність – дуже цікавий феномен (здобули/дожилися)", – уривок з опису альбому на Bandcamp.

Обкладинку для альбому, яка є відлунням творчості видатного українського художника Сергія Якутовича, виконав львівський графіті-митець wolux.

За словами артистів, альбом також буде розповсюджено на касетах, у парі з якими йде приватне посилання на цифрову версію.  

DJ Shon – хіп-хоп продюсер та виконавець, засновник музичного лейбла Kickit Records, організатор хіп-хоп вечірок Wicked Kickit та Label Joint. Дискографія налічує дві спільні роботи із The Cancel Band та два сольні альбоми.

Oppi Mpanda – творчий псевдонім репера Максима, також відомого за проєктами Мертві Душі, DLF squd, Bds team та ТзОВ "Реп". Загалом Максим читає реп вже 20 років. Альбом "Шабля" – перша та єдина повноформатна робота виконавця, який до того випускав лише сингли.

Фото обкладинки – надали виконавці