Дебют: гостросоціальний трек Бакі Г’юберта

Український хіп-хоп виконавець презентував демку з майбутнього мініальбому "Розради Калі".

Текст до композиції автор написав наприкінці грудня 2020 року. Запис зробив на студії 4k4 MusicМайже всі інструментали для EP робили Максі Кренк і Паша 9.2, також до "Розради Калі" увійде спільна композиція виконавців.

"Текст композиції я написав у кінці грудня. Я тоді зрозумів, що в українському репі рідко торкаються багатьох тем, які мені здаються надзвичайно важливими. Коли я зрозумів, що багато артистів не просто байдужі до них, а можуть займати навіть протилежну моїй позицію, я вирішив висловити власні переконання самостійно", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Бакі Г’юберт.

Концепція треку — перелічення суспільно важливих питань.

"Ідея треку проста — я перелічую суспільно важливі питання й дорікаю, чому артисти часто оминають їх осмислення чи висвітлення у своїй творчості. Водночас ця композиція є складовою загальної концепції мініальбому "Розради Калі". Я з початку роботи над альбомом запланував історію, яку хочу ним розказати. "Заїбало" її розпочинає й кожен наступний трек буде продовжувати", — коментує артист.

Спочатку Бакі Г’юберт планував випустити мініальбом повністю, але врешті імпульсивно залив його окремо.

"Я їхав у Київ з Одеси після винесення несправедливого вироку Сергію Стерненку, і ця композиція дуже резонувала тоді з настроєм", - додає виконавець.. 

У найближчому майбутньому музикант планує презентувати дебютний мініальбом.

Бакі Г’юберт — сольний хіп-хоп проєкт, створений наприкінці 2020 року. До виходу готується дебютний мініальбом. За словами музиканта, на його творчість вплинули вітчизняні лірикоцентричні артисти як-от Денні Дельта, Ціна Ритму та Тартак.

Бакі Г’юберт у мережі:

https://www.instagram.com/buckeyhubert/
https://soundcloud.com/buckey_hubert