SAKRAL презентував два треки з дебютного альбому

17-річний артист зі Львова, учасник творчого об'єднання BE₴HKET, готується випустити новий альбом "Phoenix" і вже представив кілька синглів із нього.

З часу виходу дебютного мініальбому "Anarchy" (2021) виконавець якісно виріс та сам зазначає, що його підхід до музики став більш серйозним та свідомим. Той же ЕР він писав за тиждень, натомість робота над повноформатником тривала майже рік.  

"За цей час багато чого змінилось: мій світогляд, моє оточення, можливості. Все це вплинуло на розвиток мене як артиста",  — розповідає SAKRAL.

Переважно біти та тексти хлопець пише сам, адже так, за його словами, виходить найкраще передати емоції. Іноді бере біти інших учасників об'єднання BE₴HKET. Трек "У Пітьмі" музикант створив самостійно, а зі зведенням йому допомагав примара. Ще тут можна почути артиста SPALAXX, який представляє те саме об’єднання.

"Ліричний герой розповідає про складнощі у стосунках на фоні особистої депресії. Він не хоче тягнути свою любов з собою на дно, тож залишає її на березі", — йдеться в описі цього треку в пресрелізі. 

 "У пітьмі" — перший сингл з альбому "Phoenix", і SAKRAL зазначає, що хоча ця пісня і присвячена темі кохання, вона є проміжною в лонгплеї. 

"Альбом розкаже про етап переродження у моєму житті. Я почав його писати ще до повномасштабного вторгнення. Коли ж воно почалось, музика стала певною розрадою в умовах війни", — додає виконавець.

Це доводить другий трек з цього ж альбому —   "Блекмолл", у якому SAKRAL, примара та детокс "возвеличують своє крю, розказують про просування хащами, замість того, щоб йти по витоптаній стежині". 

Насамкінець варто додати, що SAKRAL творив українською задовго до 24 лютого. Хлопець підтверджує, що не має жодного російськомовного треку і з самого початку хотів розвивати своє, українське.

BE₴HKET — творче об'єднання та андерграундний лейбл, заснований у 2020-му році примарою. З того часу об'єднання декілька разів міняло свій склад і "тепер воно є закритим суспільством". Плани об'єднання поділені на сезони (6 місяців). Щосезону учасники обирають цілі, працюють над ними, під кінець підбивають підсумки та набирають нових людей.

До об'єднання входять такі артисти: примара (артист, бітмейкер, звукоінженер), whitelope (артист, бітмейкер), SPALAXX (артист, бітмейкер), Ігор Кайдаш (артист, композитор, дизайнер, інструменталіст, вокаліст гурту "Кайдашева сім'я"), hate optimists (вокаліст групи "поживна цінність"), bankihoi (гітарист групи "поживна цінність", бітмейкер, артист), detoxx (артист, менеджер), SAKRAL (артист, бітмейкер), B,4ZE (артист, бітмейкер, головний дизайнер), TRASHDROPPA (артист, бітмейкер), 6ATbK0 (артист), RusikILL (бітмейкер), mart (бітмейкер), vm3r (бітмейкер), rinji0 (артист), міра капітан (артистка, пише тексти для пресрелізів), audiomolfar (головний звукоінженер).

SAKRAL — 17-річний артист зі Львова, творить в об'єднанні BE₴HKET. Пише треки у жанрі хіп-хоп, деколи міксує з роком чи альтернативою. Також займається художнім мистецтвом.

SAKRAL у мережі: 

https://linktr.ee/ssakrall