stonefromthesky видав сингл в дусі часу

Днями електронний проєкт stonefromthesky оприлюднив сингл "Spectre" зі свого майбутнього альбому "Zero Origin".

Ця композиція була першою, яку Олексій Зінченко, автор проєкту, завершив для майбутнього альбому.

"Спочатку це повинен був бути ремікс, але ітерація за ітерацією й зв‘язок з оригіналом було втрачено – цей трек перетворився на самостійну роботу. Кожен трек на альбомі є незамінною частиною пазлу, але "Spectre" найбільше підходить під формат першого синглу", – ділиться Олексій із Неформатом.

Варто сказати, що для Олексія цілком притаманно розтягувати свою роботу над музикою в часі, і так само відбулося з синглом "Spectre".

"Від первинної ідеї до готового треку можуть пройти місяці і навіть роки. Конкретно "Spectre", що пережив купу видозмінень і був загартований у лайв-сетах, набув свого фінального вигляду у середині 2020, після першої хвилі пандемії".

Виданий лише зараз, за словами виконавця, він підходить під дух часу. А вже 18 листопада вийде цілий альбом stonefromthesky, що має назву "Zero Origin", тож stay tuned!

stonefromthesky – київський електронний експериментальний проєкт, який заснував музикант Олексій Зінченко у 2012 році. У 2014 році вийшов дебютний EP проєкту – "Orbital". У своїй творчості музикант надихається такими виконавцями, як Neurosis, Massive Attack, Rosetta, Deftones, Tool, Dryft, Down, Cult of Luna тощо. Також Олексій займається звуковим супроводом для гри "Undungeon".

stonefromthesky в мережі:

https://soundcloud.com/stonefromthesky
https://www.facebook.com/stonefromthesky
https://www.youtube.com/c/stonefromthesky

Фото обкладинки – надав виконавець