Лейбл Світанок продає NFT-квитки на честь дворіччя своєї спільноти

Вчора, 20 січня, спільноті Світанок DAO виповнилося 2 роки, й з цієї нагоди лейбл Світанок презентує колекцію із семи NFT-квитків, названу "Svitanok Nightclub Society".

"Учасники Svitanok Nighclub Society, мають змогу інвестувати в нашу спільноту за допомогою NFT квитків, які поділені на Базові, Срібні, Золоті та VIP-білети. Ця колекція охоплює 1111 NFT квитків: 888 Базових, 77 Срібних, 33 Золотих та 3 VIP. Всі інші квитки розроблені для артистів та команди Світанок", – йдеться у пресрелізі лейблу.

Кожного з власників таких квитків очікують конкретні привілеї:

  • Власники BASIC Ticket отримають безкоштовний доступ до нічного клубу SNS (Svitanok Nightlife Society, Івано-Франківськ) протягом 1 року з додатковими привілеями та першими зможуть приміряти мерч лейблу. Ціна  – 0.1 ETH.
  • Для учасників Срібного квитка буде такий же доступ до клубу протягом 5 років з додатковими привілеями, такими як: запрошення на особливі події, +1 місце в списку гостей, чат з артистами та музикантами. Ціна –1 ETH.
  • Учасники, які придбають один із 33 GOLDEN TICKET отримають доступ на 10 років та всі попередні переваги, плюс багато ексклюзивних подій, які відбуватимуться протягом діяльності лейблу. Ціна – 6 ETH.
  • Така сутність як Ексклюзивний чи VIP-квиток дає довічний вхід та членство в клубі Світанку й дозволить стати частиною його музичної родини. Його ціна – 11 ETH.

Всі NFT-квитки будуть розташовані у магазині лейблу, де в майбутньому прихильників діяльності Світанку також чекатимуть інші проєкти. Докладніше про лейбл можна прочитати тут

Світанок в мережі:

https://linktr.ee/svitanok.records

Фото обкладинки – надав лейбл