Лейбл Corridor Audio презентував четверту частину збірки Global Modular Traffic

Український лейбл модульної музики випустив четверту частину збірки своїх артистів "Global Modular Traffic".

"За останні п’ять років в Україні сформувалося досить активна спільнота Modular.UA Вона зосереджена на технологіях, але так чи інакше спільнота відкрила багато цікавих артистів та є гарною платформою для майбутньої співпраці. У якийсь момент ми зрозуміли, що модульна сцена розвивається, а також відповідає основним ідеям лейбла", — розповіли у коментарі нашому виданню учасники команди лейблу.

Концепція релізу побудована навколо фільму "I Dream Of Wires".

"Ще до пандемії ми думали, що без освітнього контенту в наш час ніяк: коли ти знаєш історію та розумієш, навіщо тобі потрібні ці знання, ти не ганяєшся за чимось популярним або недосяжним.

Ми раді, що багато артистів відгукнулися й погодилися взяти участь у нашій ініціативі з підтримки канадського проєкту Waveshaper Media. Частина продажів буде направлена на те, щоб підтримати їхні нові ідеї, а також, у якості подяки за створення культового документального фільму "I Dream Of Wires", — додає команда.

Обкладинка збірки це фрагмент картини українського художника з півдня Івана Старенкова.

"Наше життя — це композиція з різних фрагментів, й іноді, ми не цінуємо поточний момент, хоча варто. Ці фрагменти можуть бути частиною чогось більшого, або ні. Насправді це не має значення, оскільки все, що має значення — це момент, у якому ми знаходимося прямо зараз", — коментує засновник лейблу Тимур Самарський.

Також до збірки вийшов маніфест:

 

"Що як ми не знаємо всіх деталей? Мабуть, не знаємо. Деталізація може бути нескінченною. Навіть незначні зміни в нашому сприйнятті можуть зруйнувати концепцію великого масштабу. Існує дріт, який з’єднує обидва кінці спектру; принаймні ми думаємо, що існує. Вивчаючи систему, ми виявляємо найдрібніші частинки на високих енергіях; у такий спосіб ми досліджуємо світ. Ця мрійлива подорож може ніколи не закінчитися. Ми сподіваємось, що не закінчиться".

Найближчим часом від лейбла варто очікувати релізи від Friedensreich та NFNR.

Corridor Audio — український лейбл модулярної музики, створений у 2016 році учасником проєкту Splinter UA Тимуром Самарським. За п’ять років існування в каталозі накопичилося багато релізів. Лейбл позиціює себе як симбіоз музики та абстрактного мистецтва, основними критеріями, якого, є художня форма та рефлексія. Усі обкладинки до релізів створили українські художники Анатолій Грязнов, Іван Старенков, А.Григоров та Оксана Демидова.

Corridor Audio у мережі:

https://corridoraudio.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/corridoraudioua