troxellemott написала альбом важкої рефлексії

На початку вересня вийшов новий альбом електронної артистки troxellemott, який отримав назву "ANKHT".

Як нам розповіла виконавиця, ще з моменту написання свого першого релізу вона постійно перебуває у процесі створення чогось нового. І нехай цей процес йде повільно, вихід її нового альбому є цілком закономірним.

"Основа роботи – важка рефлексія, що почалася на рівні особистих трансформацій, а закінчилась… війною. Тема війни для мене на цей момент залишається повністю непідвладною будь-якому відображенню, тому при вже запланованій даті виходу останній трек так і залишився обірваним", – поділилася музикантка із Неформатом.

Для створення цієї музики в пригоді артистці стали комп'ютер, рекордер, пуш, а також дисоціативний розлад та "ресурс амплітудних коливань власної біполярочки".

"ankht" – перекладається як "тривога", тривога на всіх рівнях і в усіх сенсах. До речі, сирени повітряної тривоги опинились у третьому треку задовго до, абсолютно рандомне передбачення".

Обкладинкою альбому troxellemott обрала своє архівне фото, сповнене невизначеності та прикрашене бутафорською кривавою помадою.

troxellemott – київський електронний проєкт Анастасії Симонович, яка пише музику в напрямках ембієнт, глітч та idm. Дебютний реліз виконавиці вийшов на аргентинському лейблі Abstrakt Reflections.

troxellemott в мережі:

https://www.instagram.com/troxelle_mottlox/
https://soundcloud.com/troxellemott

Фото обкладинки – Instagram