Vlad Suppish та Світлана Кострикіна видали спільний трек

Напочатку вересня вийшов спільний трек електронного виконавця Vlad Suppish та сценаристки Світлани Кострикіної, що має назву "ПІСОК".

Тему цієї композиції визначило однойменне оповідання Світлани, яке вона начитала поверх аналогового дрону авторства Vlad Suppish.

"Two Movements of a Sand" – імерсивне звукове полотно, що стало саундтреком до розповіді Світлани. Складається воно з моїх власних польових записів, які нарешті знайшли своє місце і зробили уявне реальним, та з дрону – оманливо-статичного та вічно мінливого. Як і пісок, кожна піщинка якого абсолютно неповторна", – каже Влад в пресрелізі.

Виконавці писали свої частини окремо й далеко одне від одного, Світлана написала оповідання та начитала його у Вільнюсі, куди переїхала через війну, а Влад написав музику у рідній Бучі, вже після її звільнення.

 

Поміж тим Vlad Suppish додає, що, попри зв’язок із оповіданням, а, можливо, завдяки йому, його музика повинна мати окреме незалежне життя. Тому цей та ще один трек увійшли до його нового ЕР "Honor Thy Sand" вже без лірики. Та в якості бонусу до придбаного на Bandcamp релізу додаються оригінальні тексти оповідання "Пісок" в форматі pdf та трек "Two Movements of a Sand" в форматі drone only – для поціновувачів чистого гіпнотичного досвіду.

Обкладинку для альбому виконав Vlad Suppish.

Оповідання Світлани Кострикіної можна прочитати тут. Also her text is available in English.

Vlad Suppish в мережі:

https://vladsuppish.bandcamp.com/album/honor-thy-sand
https://www.instagram.com/vlad_suppish/

Світлана Кострикіна в мережі:

https://www.instagram.com/svitlanakostrykina/

Фото обкладинки – надали виконавці