Довгий Пес та Jointjay зняли відео про супергероя, що робить усіх добрішими

Учасники українського хіп-хоп гурту Ціна Ритму МС Довгий Пес та бітмейкер Jointjay презентували відео на спільний трек "Jointman".

Запис та зведення треку робили на студії Warewo Records. Над відео працював оператор CollinDread. Ідея та монтаж — Довгий Пес.

"Відео розповідає про супергероя Jointman, котрий рятує світ від безкультурних людей та вандалів. Jointman нападає на таких людей і специфічним способом робить їх кращими. Водночас на супергероя намагаються полювати члени Антикультурного клубу, яким не подобається те, що люди стають кращими", — йдеться у пресрелізі.

"Я хотів показати, що справжній ворог завжди ближче, ніж намальований. На відміну від алкоголю, канабіс не викликає в людей агресію, а, навпаки робить їх спокійнішими та людянішими. Звісно, споживання подібного "продукту" поки заборонене в Україні, і ми з командою не закликаємо його вживати, але намагаємося змінювати суспільну думку, руйнувати міф про "особливо небезпечну наркотичну речовину" у соціумі, де значно тяжчий наркотик — алкоголь доступний кожному підлітку й це чомусь не викликає ніяких питань", — додає Довгий Пес.

Це не перша спільна відеоробота артистів — восени 2019 вони випустили відео на трек "Чебуреки на вагу".

На сайті є багато матеріалів присвячених творчості Довгого Пса:

Докладніше познайомитися із продюсером Jointjay ви можете в нашому інтерв’ю.

Довгий Пес — хіп-хоп виконавець, учасник колективу Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав займатися музикою та написанням текстів у далекому 2008 році. За більш ніж 10 років відточив свою майстерність на багатьох релізах, сольних та в складі гурту. Освоїв професію МС на різноманітних хіп-хоп івентах, починаючи від реп-батлів та закінчуючи брейкіг-чемпіонатами. Проживає в місті Львів.

Jointjay — український бібой та бітмейкер. Музичну кар’єру розпочав у 2018 році. Віднедавна є учасником реп-гурту Ціна Ритму.

Довгий Пес у мережі:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes
https://www.instagram.com/dovhee_pes/

Jointjay у мережі:

https://www.facebook.com/j1hazeessence
https://soundcloud.com/jointjay
https://www.instagram.com/joint.jay