Module проводить краудфандингову кампанію

У вересні учасники дніпровської митцівні Module оголосили про початок роботи нового лейблу Dnipropop. Зараз же через краудфандинг збирають кошти на свою діяльність. 

 

"Уже чотири роки поспіль ми займаємося розвитком культурного середовища та незалежної музичної сцени міста Дніпра. За цей час ми стали майданчиком для проведення більш ніж 700 різноманітних івентів, у яких взяли участь більш ніж 500 митців та музикантів з усіх куточків світу. Ми стали домівкою для проєктів: Dz'ob, Kurs Valüt, Monotonne, Teche_Dnipro, Ship Her Son, Сонічка Дєтка, театр ОО, Книжковий фестиваль Book Space та багатьох інших.

В розпал пандемії ми не припинили культурну активність. Продовжили створювати контент, лекції, стріми, стали співзасновниками великого міжнародного онлайн-фестивалю Intercity Live. І не плануємо зупинятися. Наразі ми працюємо над запуском нашого нового флагманського проєкту – лейблу сучасної української музики Dnipropop.  Наша мета – створення альтернативи конвеєру пластикової попмузики. Ми вже працюємо над кількома непересічними релізами резидентів нашої митцівні. Утворюємо масштабні колаборації. 

У рамках ModuleLab відкриваємо нові імена із талановитої молоді Дніпра, якій надаємо нашу технічну базу та можливість розкрити свій творчий потенціал та донести свою музику до слухача. 

Але через усім зрозумілі обставини, наша інституція потерпає від недоотримання коштів, які ми зазвичай заробляли івентами та концертами. Наразі на невизначений термін – івенти заборонено. Тож ми залишились без джерел надходження фінансів, які нам потрібні на підтримання життєдіяльності митцівні та розвиток наших проєктів, у тому числі лейблу Dnipropop", -  йдеться на сторінці збору коштів Biggggidea

Станом на цей момент зібрано майже 88 тисяч гривень з потрібних 130, а кампанія зі збору коштів триватиме ще трохи більше ніж місяць. Модуль підтримка потрібна для оплати оренди обладнання та приміщення, розробку сайту, PR, маркетинг, рекламу, запис, зведення та мастеринг релізів лейблу, випуск релізів на фізичних носіях тощо. До того ж, якщо Модуль збере необхідну суму на Спільнокошті, то Міжнародний Фонд Відродження подвоїть її. 

Dnipropop — дніпровський лейбл електронної та експериментальної музики, що був заснований у 2020 році. Наразі підписантами можна вважати гурти Kurs Valüt та DZ'OB.

Dnipropop у мережі:

https://www.facebook.com/dnipropop
https://soundcloud.com/dnipropop
https://www.instagram.com/dnipropop/
https://t.me/dnipropop

Фото Ольги Андросової