alyona alyona випустила міні-альбом

ЕР реперки з Баришівки, що має звання "відкриття європейської сцени" отримав назву "В хаті МА".

За словами крю співачки, назва має даоське походження. Реліз, як і уся попередня творчість виконавиці, пронизаний безпосередністю та прямотою.

"Це літо було особливим для мене. Я відкрила безліч нових країн і фестивалів — як в Україні, так і за її межами. У проміжках між перельотами я іноді писала. Ідеї, спостереження, враження від спілкування з земляками", — каже Альона і зізнається, що режим запису нового міні-альбому був повним хаосом. — Я не очікувала, що на мене звалиться стільки зайнятості. Наступного року я планую підійти до написання другого альбому більш концептуально".

Реліз має вісім треків, два з яких вже виходили раніше. Продакшн-команда урізноманітнила інструментальну частину: тут є як мікс UK garage з українським фолком у треку "Сіє Віє”, так і акустична балада "Казка", що закриває альбом.

alyona alyona (Савраненко Альона) — вихователька дитячого саду з Баришівки, яка восени 2018 року дебютувала із двома кліпами на трек "Рибки", які швидко здобули велику популярність у мережі та отримали кілька сотень тисяч переглядів. У квітні 2019-го випустила дебютний повноформатний альбом "Пушка". Раніше Альона творила під псевдонімом Alyona Al.kaida, але наразі її записи можна знайти лише у деяких соцмережах. 

alyona alyona у соцмережах:

https://soundcloud.com/alyonaalyona
https://www.facebook.com/alyonaalyonaoff/