Дев'ятий х Deltaplan випустили новий кліп

 Укрїнські реп-виконавці Дев'ятий та Deltaplan представляють новий кліп на пісню "Більше". Це спільна робота з швейцарським бітмейкером Che.sko.

Трек "Більше" увійшов до альбому "Рівне", який побачив світ у лютому.

"У кожного з нас є місце, де починається його шлях. Місто Рівне, яке знаходиться на Заході України є своєрідним місцем сили для україномовного репу, адже саме тут концентрувалась його первинна енергія та коріння. У далеких дев’яностих саме звідки почався шлях цього жанру для великого загалу. Саме тоді, хвилю, яка згодом накрила всю країну, здійняли гурт ВУЗВ. Саме в це місто запрошують нас Дев’ятий та Deltaplan зі своїм новим альбомом «Рівне».

З моменту свого початку вітчизняний реп встиг змінитися вже декілька разів, втім, як і саме місто Рівне. Своє бачення ситуації та життя виконавці втілили у восьми треках релізу. Композиції є досить різними по звучанню, деякі навіть по стилістиці (присутнє також хаус звучання), але всі вони поєднані однією сюжетною лінією. Лінією, яка проходить через все місто крізь призму текстів Дев’ятого. Тож давайте разом зануримось в атмосферу альбому, щоб ближче познайомитись з цим містом та його музикою", - йшлося у прес-релізі альбому.

Також нещодавно репери випустили новий альбом "Грай". Його вони характеризують як "сучасну українську музику з душею та власним стилем".

Дев'ятий x Deltaplan - творчий тандем з міста Рівне, відомий також за межами свого міста. Дев’ятий та DJ Deltaplan, наразі працюють над своїм новим матеріалом на студії Gray Records у місті Рівне. 

Дев'ятий x Deltaplan у соцмережах:

https://www.instagram.com/andrew9th/
https://twitter.com/andruha_ninth
https://www.youtube.com/channel/UC26G-mNdawpATyWwTznRPkg
https://www.facebook.com/andrew9th
https://soundcloud.com/andruha_ninth
https://9-deltaplan.business.site/