Портал Khatacomb присвятив нову збірку Філіпу К. Діку

"Metempsychosis" - це новий реліз одеського порталу Khatacomb, збірка-присвята відомому письменнику Філіпу К. Діку. 

"Кожен рік на цій планеті неминуче наближає нас чи то до Апокаліпсису, чи то до Нового Еону — точніше нам ніяк не дізнатися. Що ми знаємо точно — так це що видатний письменник-фантаст і гностичний пророк Філіп Кіндред Дік уже передбачив не лише песимістичні картини початку XXI століття, але й шлях до нашого колективного просвітлення. Тож сьогодні ми святкуємо вихід першого тому українського видання короткої прози Філіпа Діка від Видавництва Жупанського з тематичною музичною компіляцією", - йдеться в описі збірки.

До створення електронного саундтрека до класичних фантастичних оповідань і вшанування доробку автора долучилися шестеро артистів з України (Gamardah Fungus, Kojoohar, Lu Joyce, Nook), Польщі (Tineidae) та США (Lucidstatic). 

Обкладинку для збірки створив Олексій Глухимчук. 

Філіп Кіндред Дік /1928–1982/ – культовий американський письменник-фантаст, філософ і візіонер, творчий доробок якого надзвичайно вплинув, і досі продовжує впливати, на всю світову фантастичну та довколафантастичну літературу й кіно. Однією з найважливіших тем у творчості Філіпа Діка, до якої постійно повертається письменник, є з’ясування того, наскільки реальною є наша реальність та наскільки реальними є, власне, ми самі.  До першого тому повного зібрання короткої прози письменника увійшли оповідання, написані у період 1947 – 1952 років: від найперших літературних спроб, таких як "Стабільність", "Руг", "Маленькі повстанці", й до широковідомих, зокрема за екранізаціями, оповідань "Час розплати" та "Друга модель". Придбати книгу можна тут

Заснований кілька років тому портал Khatacomb має на меті висвітлювати доробок артистів, чиї концептуальні інтереси пролягають у площині містичного, магічного та міфологічного. На їх рахунку вже кілька випущених збірок музики, а саме "Ноктурналія" (2017, рецензія), "Ліміналія" (2017) та "Вакханалія" (2018).

Послухати збірку:

https://vk.com/khatacomb
https://soundcloud.com/khatacomb
https://khatacomb.bandcamp.com
http://khatacomb.com