alyona alyona та Alina Pash випустили спільний кліп

Нещодавно alyona alyona презентувала свій дебютний альбом "Пушка", який містив у тому числі трек "Падло", записаний спільно з Alina Pash. Зараз же пісня отримала повноцінну екранізацію.

Сюжет відео переносить глядача у 2049 рік, де в патріархальному Чорнобидлограді раптом починають зникати чоловіки. У той самий час в граді засновують таємний рух Бестії-берегині, у чиїх темних підвалах важко працюють викрадені чоловіки. Вони повинні допомогти бестіям отримати магічний дар "птиці долі". Та, хто отримає цей дар – стане Обраною. І тільки їй буде призначено отримати безмежну жіночу волю, щоби зробити світ кращим.

Етно-фантасмагорія з писанками в центрі сюжету – справа рук Натана Дейзі, французького кліпмейкера і співавтора минулого відео Alina Pash "Oinagori".

"Це один із тих образів, які я бачу, коли уявляю наше майбутнє. Щось на зразок страшної казки, в якій є те, що ми обов'язково повинні зрозуміти для себе", - розповідає Натан.

Для alyona alyona – це поки перший досвід складних постановочних зйомок.

"У кожного із нас – свій шлях, яким ми йдемо. На цьому шляху є перешкоди, бар'єри, підйоми та падіння, які допомагають нам отримати найцінніше – досвід. Цей досвід із року в рік, із покоління в покоління передавали нам наші предки. Саме завдяки унікальності цього досвіду ми сьогодні – ті, хто ми є", - коментує нову роботу виконавиця. 

Варто також додати, що кліп містить чимало камео, а закадровий голос у кліпі належить народній артистці України Ніні Матвієнко.

alyona alyona (Савраненко Альона) - вихователька дитячого саду з Баришівки, яка восени 2018-го дебютувала зі двома кліпами на трек "Рибки", які швидко здобули велику популярність у мережі та отримали кілька сотень тисяч переглядів. Раніше Альона творила під псевдонімом Alyona Al.kaida, але наразі її записи можна знайти лише у деяких соцмережах. 

alyona alyona у соцмережах:

https://soundcloud.com/alyonaalyona