alyona alyona стала переможницею премії Anchor

Українська реп-виконавиця отримала нагороду в номінації "Кращий новий артист" на міжнародній премії Anchor.

Нагадаємп, з 2016 року організатори Anchor Award щороку відзначають одного найбільш перспективного виконавця, який останнім часом домігся значного прориву в кар'єрі. Всього за рік alyona alyona стала популярною не тільки в Україні, а й за її межами. Вона встигла виступити на понад 10-ти європейських фестивалях і потрапити в список вартих уваги молодих артистів, за версією видання The New York Times.

За регламентом премії рада музичних фахівців вибирає шість номінантів з різних країн світу, а переможця визначає журі з шести представників індустрії. Цьогоріч до його складу увійшли англійська виконавиця Кейт Неш, Меррілл Бет Ніскер, більш відома як Peaches, заслужені музичні продюсери Боб Рок і Тоні Вісконті, відомі роботою з Cher, Bon Jovi, Девідом Боуї та Морріссі, а також австралійська радіоведуча Зан Роу і фронтмен німецького панк-рок гурту Beatsteaks Арнім Тойтобург-Вайс.

Журі Anchor Award відзначило, що Alyona Alyona володіє неймовірним динамічним драйвом, почуттям ритму й умінням передати соціальний посил слухачам, попри мовний бар'єр.

"Я не зрозумів ні слова з того, що вона співала, але це вийшло так потужно. Мій мозок буквально вибухнув. І найголовніше, я б купив її запис в одну мить", - поділився емоціями Боб Рок.

alyona alyona (Савраненко Альона) - вихователька дитячого саду з Баришівки, яка восени 2018-го дебютувала зі двома кліпами на трек "Рибки", які швидко здобули велику популярність у мережі та отримали кілька сотень тисяч переглядів. У квітні 2019-го випустила дебютний повноформатний альбом "Пушка". Раніше Альона творила під псевдонімом Alyona Al.kaida, але наразі її записи можна знайти лише у деяких соцмережах. 

alyona alyona у соцмережах:

https://soundcloud.com/alyonaalyona
https://www.facebook.com/alyonaalyonaoff/