alyona alyona співає у новій пісні про булінг

Українська реп-виконавиця новою піснею вирішила підтримати усіх дітей та підлітків, які страждають від булінгу. 

"У нашому житті є моменти, які ніколи не забуваються і назавжди залишаються у пам'яті", - з цих слів рівно місяць тому alyona alyona розпочала серію публікацій у своєму Instagram, присвячених темі булінгу і цькування серед дітей та підлітків.

Реп-виконавиця також розповіла, що у шкільні роки сама не раз ставала об'єктом глузувань і образ, а тому сьогодні закликає усіх, кого стосується проблема булінгу, залишатися самими собою, не соромитися і впевнено рухатися до своєї мрії. Щоб привернути увагу аудиторії до цієї поширеної проблеми, alyona alyona записала новий сингл під назвою "Булінг" і представила відео до нього, зняте її постійним режисером Delta Arthur.

Нагадаємо, з січня в Україні оновилося законодавство і тепер явище булінгу не лише отримало юридичне визначення, але також передбачає покарання у вигляді адміністративної відповідальності. 

alyona alyona (Савраненко Альона) - вихователька дитячого саду з Баришівки, яка восени 2018-го дебютувала зі двома кліпами на трек "Рибки", які швидко здобули велику популярність у мережі та отримали кілька сотень тисяч переглядів. У квітні 2019-го випустила дебютний повноформатний альбом "Пушка". Раніше Альона творила під псевдонімом Alyona Al.kaida, але наразі її записи можна знайти лише у деяких соцмережах. 

alyona alyona у соцмережах:

https://soundcloud.com/alyonaalyona
https://www.facebook.com/alyonaalyonaoff/