Зэ Джозерс випустили кліп на пісню "Дурной"

"Найсміливіші діти провінції" випустили відеокліп на головну пісню мікстейпу "Подуставшая Юность" – "Дурной". Гурт передає "Привіт всім хто заплутався" та бігає містом з ходунками для людей похилого віку.

Кліп зняв Влад Дубовський, який знімав Зэ Джозерс для всіх альбомних фотосетів, в тому числі й для мікстейпу "Подуставшая Юность", де музиканти співають про молодість навиворіт, яка чи то вже пройшла, чи то тільки-но почалася. 

У недавньому інтерв'ю лідер групи Сергій Воронов заявив, що починаючи з мікстейпу Зэ Джозерс будуть займатися продакшном треків самостійно. У тому ж інтерв'ю він натякнув на випуск повноформатного альбому вже цієї осені.

Зэ Джозерс (екс The Jossers) – гурт з індустріального Калуша Івано-Франківської області. У дискографії The Jossers міні-альбом "T-Shit" EP (2014), лайв-збірник "Sprookjesteam" bootleg (2014), повноформатний альбом "Unsupported Bravery of Local Kids" (2016) та лайв-альбом "Unsupported Bravery of Local Gigs" (2017).Восени 2017 року випустили міні-альбом "Спор" з новою назвою. 

зэ джозерс у соцмережах:

https://vk.com/zejozers
https://instagram.com/zejozers