Ambiotik видає терапевтичну музику

Сьогодні пишемо про нетипове для Неформату, але цілком зрозуміле у воєнний час – про психотерапевтично-лікувальний музичний проєкт Ambiotik, створений для опановування стресу та іншого негативу.

Ambiotik виник нещодавно, його заснував Олександр Скай, музикант та психолог за освітою, учасник електронного дуету Light Dreams.

"Цей музично-терапевтичний проект був створений спеціально для того, щоби допомогти українцям під час бойових дій справитись зі стресовим станом та навчитись самостійно приводити себе у більш-менш гармонійний емоційний стан", – каже Олександр в пресрелізі.

 

Ambiotik вже встиг провести низку терапевтичних сесій у місті Калуш, звідки він і походить. Ці заходи проводилися за участі "Спільноти психологів Калуша".

"На сьогодні музична терапія широко і успішно застосовується у багатьох напрямках психотерапії та реабілітації по всьому світу і має дуже великий позитивний вплив на психічне здоров'я людини."

Паралельно із сесіями, на Youtube каналі, в Instagram та в Mixcloud виходять аудіопрограми проєкту для самостійного лікування. Більше того, з наступного тижня проєкт починає свої онлайн-програми, що дозволять потрапити на повноцінну лікувальну сесію онлайн.

Ambiotik в мережі:

https://linktr.ee/ambiotik
https://www.instagram.com/ambiotikmusic
https://www.facebook.com/Ambiotik