Зэ Джозерс та Grisly Faye презентували спільне відео

Калуський гурт разом зі співачкою Grisly Faye презентував відео на нову композицію "Останнє прощавай".

"Події відбуваються у світі, де вулицями ходять тільки працівники служби доставки — один із них ледь не сходить із глузду, коли єдина близька людина починає пропадати з його життя", — йдеться у пресрелізі до відео.

"Останнє прощавай" — перша пісня, випущена після минулорічного альбому "Ложь". Новий альбом Зэ Джозерс вийде восени цього року.

"Ми знову починаємо наш черговий альбомний забіг. Можливо, "Останнє прощавай" ніхто б і не почув до осені, якби не карантин і все, що відбувається кругом — проте завдяки самоізоляції ми з Марго записали трек саме зараз. Відчуваю себе Скрябіним у дуеті з Іриною Білик на пісні "Мовчати", зрештою цього ми й добивались", — коментує у прес-релізі Сергій Воронов, лідер Зэ Джозерс.

Відео знімали у двох містах та різних країнах Києві та Единбурзі. Зйомки проводилися через zoom-конференцію. За режисерським кріслом сидів Євгеній Микитка, котрий раніше зняв для Зэ Джозерс відео на трек "Ноль".

"Останнє Прощавай" — пісня про людей (тобто, усіх нас), які вчаться розуміти і слухати одне одного в режимі дистанційного спілкування. Кліп став майже документальною зйомкою мого життя в умовах жорсткого карантину в Британії. Після двох місяців тотальної самоізоляції в арендованому домі в Единбурзі я разом із домашньою студією переїжджала в нове помешкання. Це ми й перенесли в історію моєї героїні", — додає Маргарита Кулічова, Grisly Faye.

Зэ Джозерс — пост-панк гурт із Калуша. У 2018 отримали нагороду "фрешмени року" Jager Music Awards. Під назвою Зэ Джозерс дискографія нараховує два повноформатні альбоми, два мініальбоми, мікстейп та чимало відео.

Grisly Faye — проєкт електронної музикантки, саунд дизайнерки та кінокомпозиторки Маргарити Кулічової. На її рахунку мініальбом "Drown" (2014), альбом "From Far Away" (2016), декілька синглів та кліпів. Також написала саундтрек фільму "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго" режисерки Надії Парфан та до декількох короткометражних фільмів. У листопаді 2019 повернулась із синглом та відео "Fables", наразі працює над другим повноформатним альбомом.

Зэ Джозерс у мережі:

https://www.instagram.com/zejozers/
https://vk.com/zejozers
https://www.facebook.com/zejozers/

Grisly Faye у мережі:

https://www.instagram.com/grislyfaye/
https://www.facebook.com/grislyfaye