Довгий Пес та Jointjay написали трек до дня 4:20

Учасники українського хіп-хоп гурту Ціна Ритму МС Довгий Пес та бітмейкер Jointjay презентували відео на спільний трек "Пуф-Пуф".

 

Запис та зведення треку робили на студії Warewo Records, за мастеринг відповідав Zaobriev. Над відео працював оператор Дмитро Тимощук (Sunshine production). Монтаж — Довгий Пес.

"Це нова легка робота про те, як звичайна молодь може проводити час на вечірці і, водночас, заява щодо статусу марихуани в суспільстві.

"Пуф-Пуф" продовжує ненав’язливо пропагувати декриміналізацію вживання марихуани та подальшу її легалізацію й недаремно виходить у світ 20 квітня, адже саме в цей час, представники культури "420" збираються для того, щоби привернути увагу до політики держави та ставлення суспільства до статусу марихуани", — йдеться у пресрелізі.

"Вживання марихуани — чи не найменша "проблема", тож чому це досі поза законом — питання до влади, яка не лишилась корупції, брехні та алкоголю, але вдає із себе святих, коли мова заходить про звичайну травку.

Якщо ж відкинути політичний підтекст, то це трек, під який просто добре чілити одному, або в компанії близьких тобі людей, відкинувши всі проблеми, негаразди та "невідкладні справи", за якими, часто, не видно навіть справжнього життя", — пояснює Довгий Пес.

Це вже не перша спільна робота артистів — на початку 2021-го та восени 2019 року вони випустили відео на треки "Jointman" та "Чебуреки на вагу" відповідно.

На сайті є багато матеріалів присвячених творчості Довгого Пса:

Докладніше познайомитися із продюсером Jointjay ви можете в нашому інтерв’ю.

Довгий Пес — хіп-хоп виконавець, учасник колективу Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав займатися музикою та написанням текстів у 2008 році. За більш ніж 10 років відточив свою майстерність на багатьох релізах, сольних та в складі гурту. Освоїв професію МС на різноманітних хіп-хоп івентах, починаючи від реп-батлів та закінчуючи брейкіг-чемпіонатами. Проживає в місті Львів.

Jointjay — український бібой та бітмейкер. Музичну кар’єру розпочав у 2018 році. Віднедавна є учасником реп-гурту Ціна Ритму.

Довгий Пес у мережі:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes
https://www.instagram.com/dovhee_pes/

Jointjay у мережі:

https://www.facebook.com/j1hazeessence
https://soundcloud.com/jointjay
https://www.instagram.com/joint.jay