Ezkaton випустить спліт з Solitude.m

Український depressive black metal  гурт готує до випуску спліт "Campfire of None" разом з Solitude.m на польському лейблі Wolfspell Records.

Альбом складатиметься з п’яти треків Ezkaton на CD (шостий бонусний трек доступний лише у цифровій версії на bandcamp) та трьох Solitude.m. Спліт за характером трошки відступить від тематики попередніх двох альбомів та зосередиться на більш інтимних та особистих темах, згідно з повідомленням Ezkaton у соцмережах.

"Оскільки Ezkaton був концептуально близький до Solitude.m, вирішили створити сумісний реліз. Я прагну реалізувати свої не експериментальні музичні ідеї та концепцію постапокаліптичного світу цими треками", — розповів у коментарі нашому виданню анонімний засновник Solitude.m.

Загалом робота над композиціями зайняла три місяці. Зведення робили на студії Black Dwell Records.

"Власне, цей реліз про мої особисті переживання та перешкоди, що можуть випасти на долю пересічного українця. "Campfire of None" відійшов від концепції попередніх та наступних, альбомів та є незалежним і індивідуальним альбомом. Надихала мене ненька батьківщина, війна, та її наслідки, руйнівна політика сучасної влади, і безліч інших чинників", — розповів у коментарі нашому виданню анонімний учасник Ezkaton.

Щодо історії створення обкладинки є цікава історія:

"Її малював знайомий під замовлення. Вона повинна була бути зовсім іншою — з боків від багаття сиділо дві загадкові особистості, одна з них повинна була бути в балахоні та в тріснутому протигазі (щоби дати відсилку до попередніх альбомів). Але художник чомусь вирішив, що крутіше буде намалювати Сталкера в протигазі, з тої самої української гри.

Сталкера вдалося перемалювати вже постфактум у фоторедакторі, але осад залишився. Тому ми вирішили прибрати їх взагалі з обкладинки. Натомість арт із людьми навколо багаття був переміщений на зворотну сторону диску", — додає музикант Ezkaton.

У майбутньому Ezkaton планують завершити створення третього повноформатного альбому з концепцією постапкокаліпсису, та "перейти до більш серйозних та рідних тем, які стосуються батьківщини".

Дебютний повноцінний реліз від Solitude.m варто чекати не пізніше літа 2021 року.

Нагадуємо, торік Ezkaton презентували другий LP "Sheen and Misery". А за посиланням, ви можете більше дізнатися про гурт із нашого інтерв’ю.

Також на сайті є рецензії на два релізи Ezkaton: ЕР "Last Breath" (2018) та LP "Plague for the Empires: Time" (2018).

Ezkaton — український депресів/атмосферик блек-метал гурт створений у 2018 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми та два ЕР. До випуску готується спліт та третій LP. Наразі співпрацюють із лейблом Ashen Dominion. Учасники гурту невідомі.

Solitude.m — український ван-мен блек-метал проєкт створений одним з учасників Ezkaton у 2019 році. До випуску готуються дебютні три треки, що будуть представлені на спліті з Ezkaton.

Ezkaton у мережі:

https://ezkaton1.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/ezkaton.band

Solitude.m у мережі:

https://www.instagram.com/solitude.m_ua/