Урізноманітнений Ezkaton: гурт видав новий альбом

Сьогодні блек-метал гурт Ezkaton випустив свій анонсований альбом "To Those Who Fell", який видав шведський лейбл The Wild Hunt.

До виходу цього альбому центральною темою в творчості Ezkaton був постапокаліпсис, про що ми писали раніше

"Я обрав постапокаліпсис як основу для власних роздумів. Але що більше я писав, тим менш цікавою мені ставала ця тема. Мене більше цікавлять особисті переживання кожної людини. Будь-яка людина має історію значно цікавішу, ніж вигадана історія якогось там постапокаліпсису", – поділився Роман Сапожніков, автор музики та лірики проєкту, із Неформатом.

Музиканти писали альбом в місті Здолбунів, що на Рівненщині, протягом середини 2020-го та майже до вересня 2021 року. Окрім зміни центральної теми творчості, Ezkaton також урізноманітнили свої вокал та музику на цьому релізі.

Обкладинку для альбому намалювала Анастасія Chornostav, а ілюстрації створила Ксенія "Wintersomnia".

"Профі зробили все з першого разу та без жодних проблем, за що їм шана та щира вдячність."

В планах гурту перехід лірики на українську мову та написання альбомів на важливі для українців теми. Роман навіть зізнався, що вже запасся деякою літературою для втілення цього задуму.

Ezkaton – рівненський блек-метал проєкт, який заснували музикант Роман Сапожніков та вокаліст Геннадій Ковріжних у 2018 році. З тих пір гурт видав два повноформатники – "Plague for the Empires: Time" та "Sheen and Misery", співпрацював із закордонними лейблами та деякими українськими музикантами. Зокрема, в живих виступах гурту брали участь Сергій Jotunhammer (Крода, 1914, Морк Тре) на басу та Ілля Lycane (Полинове Поле, Paganland, Atra Mors) за ударними.

Ezkaton у мережі:

https://www.facebook.com/ezkaton.band/
https://www.instagram.com/ezkaton_official/

Фото обкладинки – Facebook музикантів