Merzotna Potvora видали спліт з японцями Abigail

Сьогодні українські блек-металісти Merzotna Potvora та японські оспівувачі темряви Abigail видали довгоочікуваний спліт "Japan Ukraine Devil's Worshipers".

Вихід цього спліту мав відбутися ще влітку 2020 року, але через особливості роботи бразильського лейблу Obskure Chaos Distro, який займався випуском доробку, реліз постійно пересувався.

"Робота над цим сплітом була дуже швидка, а очікування найдовші. Рікардо з Obskure Chaos Distro нам постійно пише, що ось-ось і випустить спліт. А потім у них новий рік влітку, а взимку – пляжний сезон, в ці періоди в них ніхто не працює. Так все і відкладалось два роки", – розповів Олексій Помінчук, учасник Merzotna Potvora, Неформату.

За час очікування виходу, сам матеріал та оформлення спліту не зазнали змін, але в результаті реліз забезпечив український Surrogate Rec. Також лейбл видасть подвійний мініальбом на касетах. 

 

"Протягом цього часу неприємні пригоди звичайно ж були, але ми живі. Японці запитували, чи з нами все добре (а Рікардо, до речі, ні). Я не звик розлого описувати ситуацію, тому коротко всім відповідаю, що війна це лайно, але ми віримо в перемогу."

Наразі Merzotna Potvora готуються вже самостійно видати ЕР й допрацьовують структуру пісень. Про майбутній мініальбом відомо небагато, але музиканти не виключають, що там може з’явитися пісня про весілля…

Merzotna Potvora – київський black/thrash metal гурт, що надихається творчістю гуртів Bathory, Venom, Razor, Exciter, Destruction, Kreator, Slayer, Sodom, Bulldozer тощо. Дискографія нараховує кілька синглів, ЕР та спліт з японським гуртом Abigail.

Merzotna Potvora в мережі:

https://www.facebook.com/MerzotnaPotvora/
https://www.instagram.com/merzotnapotvora/

Фото обкладинки – надали виконавці