Вийшов дебютний ЕР від Felvum

Нещодавно блек-метал проєкт Felvum видав дебютний мініальбом під назвою "Fullmoon Mysticism" в дусі характерного норвезького звуку 90-х.

"Я з давніх пір захоплююсь блек-металом. У свій час цей жанр музики значною мірою повпливав на формування моєї особистості і я завжди хотів бути до нього причетним", – розповідає виконавець Неформату.

Взагалі проєкт Felvum був задуманий як сольний, але такі музиканти як Këkht Aräkh (Crying Orc) та Mrtva Vod теж доклали руку до народження цього релізу. До речі, в самого Mrtva Vod нещодавно теж вийшов альбом – повноформатник "Divided in Life".

"Протягом півроку в мене вже було кілька рифів, якими я поділився зі своїм другом Дімою (Këkht Aräkh). Він допоміг в формуванні і впорядковуванні тієї невеликої каші, яка в мене тоді виходила та незабаром чотири демотреки вже були готові."

Mrtva Vod, якому припали до душі наявні напрацювання, запропонував свою допомогу й в результаті записав барабани та бас, а також надав студію для запису вокалу. Окрім цього, він повністю відповідальний за звук загалом та за всі звукоінженерні роботи.

Над обкладинкою мініальбому працювала художниця @nayladarkart, яку музикантам порадив їхній спільний товариш з США – Lore Liege, а він сам намалював лого проєкту.

Felvum – блек-метал проєкт з Миколаєва, чий перший ЕР "Fullmoon Mysticism" (2022) був записаний силами засновника проєкту Felnone та його колег Crying Orc й Mrtva Vod. Проєкт зараховує свій жанр до традиційного блек-металу зразка Норвегії 90-х.

Учасники:

  • Felnone – вокал, лірика, музика
  • Crying Orc – гітара, музика
  • Mrtva Vod – барабани, бас, саунд-інжиніринг

Felvum в мережі:

https://www.instagram.com/felvum_/

Фото обкладинки – надав виконавець