Motanka збирається в тур Україною

Луцький метал-гурт, анонсував свій перший український тур на честь виходу дебютного альбому.

Тур почнеться наприкінці листопада та охопить 8 міст України, серед яких Київ, Одеса, Харків, Полтава, Дніпро, Тернопіль, Львів та Луцьк. Також гурт дасть сольний концерт у столиці Німеччини Берліні 14 грудня цього року.

Квитки вже можна придбати онлайн, а їх ціна коливається у межах 150-300 гривень, залежно від міста та типу квитка. Слідкувати за івентами можна у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, перший повноформатний альбом колективу "Motanka" вийшов влітку цього року на відомому австрійському лейблі Napalm Records та вже увійшов топ європейських медіа, таких як Metal Hammer, Rock Hard, Metal.de.

Motanka– гурт з Луцька, стиль якого самі музиканти визначають як містичний метал. У своїх піснях вони поєднують народні мотиви, використовуючи українські етнічні інструменти, зокрема цимбали й окарину, з важкою музикою та сучасною електронікою. Утворився 2015 року. Гурт став відомим після того, як переміг на Національному Фіналі міжнародного музичного конкурсу W:O:A Metal Battle та підписав контракт з відомим австрійським лейблом Napalm Records. 

Дізнатися більше про Motanka можна з нашого інтерв'ю

Motanka у соцмережах:

https://www.facebook.com/motankaband
https://www.youtube.com/channel/UCngZgkmplUObMlkc1dOPXCQ
https://motanka.bandcamp.com
https://soundcloud.com/user-911855448
https://www.instagram.com/motankaband